DAY & NITE, AANGENAAM

Spraakmakende events sinds 2014.

DAY & NITE is opgericht in 2014. Na ruime ervaring te hebben opgedaan in het Amsterdamse evenementenlandschap werden de eerste evenementen gecreëerd vanuit het kantoor in Alkmaar.
DAY staat voor evenementen met een zakelijke inslag (onze ‘DAY job’) & NITE voor de inspiratie die werd gehaald uit het nachtleven.

Anno 2024 is DAY & NITE een gevestigde naam in de kop van Noord-Holland en verzorgt meerdere maatwerk events voor mooie opdrachtgevers door heel Nederland. Vanuit ‘hometown’ Alkmaar én met een sterk team van enthousiastelingen worden events en concepten ontwikkeld voor de zakelijke markt én voor de retail vastgoed markt.

Retail & Awards

Voor retailvastgoedbedrijf Wereldhave werden diverse concepten ontwikkeld en events georganiseerd in diverse winkelcentra. De concepten werden als pilot getest, vervolgens getweakt en daarna schaalbaar gemaakt en uitgerold naar de diverse centra in Nederland. En met succes!

NRW Marketing Awards 2018 & 2019
2018: Winst NRW Marketing Award met het event Black Friday Shopping Night en genomineerd met het event Drone Racing Middenwaard. In 2019 won DAY & NITE opnieuw de NRW marketingprijs in de categorie ‘Actie en Events met de focus op Brand Activation’ met het concept ‘Kids Heroes’.

Momenteel wordt er nog steeds met veel plezier gewerkt aan diverse evenementen en activaties voor partner Wereldhave.

THE TEAM
"we love it when a plan comes together"

Terry Bruyn

terry@daynite.nl

Quintain Wijdenes

quintain@daynite.nl

Robbin Berghuis

robbin@divrentprojects.nl

Fabian de Rooij

derooij@bureau1811.nl