MAATWERK EVENTS & CONCEPTONTWIKKELING

Van concept tot realisatie!

DAY & NITE organiseert zakelijke events in de breedste zin van het woord. Van borrels en bedrijfsfeesten tot festivals en beurzen. Wij zijn er dan ook trots op een breed scala van vaste opdrachtgevers te bedienen waarvoor wij ieder jaar weer creatieve maar vooral ook leuke evenementen mogen verzinnen en uitvoeren.

(N)iets te vieren?
Evenementen worden vaak georganiseerd als er iets te vieren valt. Begrijpelijk en terecht! Maar evenementen kunnen ook een goede tool zijn om aan het teamverband te werken, zeker in organisatie waar thuiswerken veel wordt toegepast. En events kunnen ook worden ingezet als salestool of om de relaties met uw klanten aan te trekken. Meer weten? Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Werkwijze

Na een intake en met een duidelijke budgetindicatie gaan wij aan de slag met een conceptvoorstel & heldere begroting. Vaak ondersteund met plattegronden, visuals en een moodboard ter inspiratie. Vaak duiken wij in de geschiedenis of in de visie of strategie van een bedrijf die ons kan helpen om écht een uniek event op maat te kunnen ontwikkelen. Indien akkoord, dan werken wij het voorstel verder uit en houden onze opdrachtgevers aangelijnd tot aan het event. Want een event realiseren gaat altijd hand in hand met onze opdrachtgevers!  

Hieronder vindt u een greep uit onze mogelijkheden. Maar we denken graag out-of-the-box, dus daag ons uit en neem contact op!


EVENTS. CONNECTIONS. MEMORIES.

OPDRACHTGEVERS